Zorgmanager ouderenzorg – Werkzoeken.nl – EindhovenSchadehersteller – VNOM – EindhovenCalculator afbouw – Eminent – EindhovenServicemonteur – Covebo – EindhovenSchoonmaker (interieur bedrijven, instellingen) – Hlprs – EindhovenConstructeur machines / gereedschappen – Techmatch – EindhovenMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Techmatch – Eindhoven

JobID = 1a0.07

JobID = 27a0.07

Wat ga je doen?Heb jij ervaring als Schadehersteller? Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Wij zijn per direct op zoek naar een Schadehersteller voor onze organisatie in Helmond. Als bedrijfswagenschadehersteller en spuiten voer je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uit, enkele voorbeelden zijn:• Verhelpen van alle voorkomende schades• (De-)monteren van componenten …

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Als calculator binnen deze aannemer draag jij de verantwoordelijkheid voor het opstellen van complete calculaties.Daar horen onder andere de onderstaande taken bij;• Als Calculator ben jij een rekenkundige alleskunner tussen prijsaanvraag en uitvoering.• Je weet exact wat er speelt bij nieuwe en lopende projecten.• Je beoordeelt prijsaanvragen van uiteenlopende projecten en controleert stukk…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Kort door de bocht ga jij werkzaamheden uitvoeren binnen het beheer en onderhoudsteam. Dit houd in dat jij aan de hand van opdrachten die worden verstrekt door de projectleider verantwoordelijk bent voor het installeren, repareren en onderhouden van technische installaties conform planning en specificaties. Dit allemaal binnen de utiliteit en/of woningbouw.Functieeisen• Je beschikt over een afge…

Lees meer…

JobID = 25y0.07

Via Hlprs kunnen particulieren in heel Nederland snel eenhuishoudelijke hulp, tuin- of klushulp of oppas vinden. Het mottovan Hlprs is ‘happy to help’. Waarom? Omdat we het liefst zoveelmogelijk mensen blij maken met de hulp die ze op dat moment graagwillen. Daar kun jij een grote bijdrage aan leveren. Helpen metkleinere taken en klusjes in en om huis kan al veel go…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Aanbod

Functie omsch…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Aanbod

Functie omschrijving

CategorieënGeen categorie